2016. május 4., szerda

May the 4th...

Május 4-e a nemzetközi Star Wars- (Csillagok háborúja-) nap. Ennek alkalmából szerkesztőségünk,

mint a Köztársaság helyreállításának (egyben persze megreformálásának is) odaadó híve tisztelegni kíván a Galaktikus Köztársasági Felkelő Szövetség eddigi munkája előtt is, és persze segíteni szeretné további munkáját is. Ezért közreadunk, néhány fontos propagandaplakátot.
Kérünk Titeket, kedves olvasók, hogy ezeket terjesszétek. Küldjétek tovább a Szabadság, Egyenlőség és Testvériség iránt elkötelezett ismerőseiteknek. Ki is nyomtathatjátok és kiragaszthatjátok őket a utcára, de ezesetben felhívjuk figyelmeteket, hogy mindig ügyeljetek a konspirációs szabályok szigorú betartására. Biztonság mindenek előtt!

Harcunk nem könnyű, de behódolni sem érdemes a zsarnokságnak. Mert nem tudhatjuk, ki lesz a következő áldozat.

Emlékezzetek az Alderaan ártatlan lakóin keresztül minden emberre, akit a történelem folyamán ártatlanul öltek meg! Ne engedjetek egy újabb népirtást sem a Messzi-Messzi Galaxisban, sem máshol!

Ne engedjétek magatokat becsapni, titokban megfigyeltetni, besúgni, manipuláltatni, megfélemlíttetni! És annál kevésbé fog ez sikerülni nekik, a zsarnoki hatalomnak, minél többen, és minél inkább összetartunk, minél inkább odafigyelünk egymásra.

Emlékezzetek a dicsőséges yavini és endori csatákra, melyek már-már vesztett helyzetben hozták meg a győzelmet. Mert a Szövetség nem adta fel! Ne adjátok fel Ti sem!

Sem a Birodalom sem a Sötét Oldal nem irthatja ki a nép ellenállásának szellemét, ha egyszer már voltak, akik öntudatra ébredtek és példát adtak.

Csak együtt dönthetjük meg a zsarnoki uralmat, és hozhatunk létre egy jobb Köztársaságot! Jobbat mint a régi volt.

S ebben az Új Köztársaságban ránk vár a feladat, hogy helyreállítsuk a tudás, a hit és a szeretet tekintélyét, a jó cselekedet őszinteségét, a Szabadság, Egyenlőség és Testvériség egységét. S hogy rehabilitáljuk, ami ezeket önzetlenül hirdette: a sokat szidalmazott, ártatlanul üldözött, egykor bűnbaknak kikiáltott Jedi Rendet.


Az Erő legyen Veletek!
Éljen a Köztársaság!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése