2012. április 12., csütörtök

Bocsánat!

Elnézést kérek Demarcsek Györgytől, azért, amit írtam róla.
Bizony nem szép dolog, amikor az ember saját frusztrációit mások ismeretlen, érdemtelen és főleg szakszerűtlen kritizálásával próbálja kompenzálni.
Főleg kellemetlen a dolog, ha valaki olyat sértesz meg, akit egyébként nagyra tartasz, mondjuk szakmailag. Ha sosem mondod ezt ki, viszont teszel rá egy gúnyosnak szánt, de mégis igaztalan megjegyzést; és hozzá ez a megjegyzésed jut el.
Óvatosan kell az ilyenekkel bánni. Tudni kell, mikor, hol lehet ilyeneket leírni.
Nem kell mindig villogni, nem kell mindig jópofának lenni. Legalábbis nem mindenáron.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a bocsánatkérést, elfogadom! Mindenki hibázhat - én is -, de ritkaság, hogy valaki nyilvánosan be is ismerje! Ez mindenképpen méltánylandó! További sok jó írást, s picivel több utánjárást a személyi kritikák esetében (is)! Az eredeti cikkhez is írtam, hogy az "inkriminált" rész eltűnt, így nem értelmezhető az én válaszom és ez a bocsánatkérés sem!
    Más!
    Május 5-én jótékonysági műsor egy beteg cigányasszony gyógyíttatásáért Nagyecseden! Itt az alkalom az odautazásra, mi is ott leszünk! Üdv: D.Gy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jó lenne menni, de úgy tűnik 5-én éppen Pesten leszek, pont a Táncház-napon, pont az Írók Boltja előtt. A nagyecsedi tábor viszont érdekelne, ha lesz idén.

      Törlés